Door het succes van NewYork.nl en de andere groeiende internationale websites van New York Media Group, hebben we al een aantal awards mogen ontvangen en worden we genoemd in de pers.

Nominatie New York Media Group voor de Deloitte Technology Fast50

Amsterdam, 8 september 2016 – New York Media Group is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2016. De Deloitte Technology Fast50 verkiezing wordt elk jaar gehouden om de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland te bepalen. De uiteindelijke ranking wordt op donderdag 13 oktober bekendgemaakt in Amsterdam.

Eric van New York Media Group: “We zijn trots op onze nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Het is een erkenning voor de stappen die we de laatste paar jaar hebben gezet. Het bevestigt dat investeren in techniek essentieel is voor verdere groei en ontwikkeling.”

Activiteiten New York Media Group
New York Media Group heeft websites over de stad New York in verschillende talen. Een van de grootste is NewYork.nl. De kernwaarden van het bedrijf zijn: liefde voor New York, betrouwbare informatie, lokale kennis en service. Doel is klanten inzicht geven in wat, wanneer te doen in New York door middel van verschillende technische oplossingen.

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 kiest elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei van bedrijven over de afgelopen vier jaar, technologische innovatie en ondernemerschap. Voor bedrijven die korter bestaan, is er de Rising Star categorie van het Deloitte Technology Fast50-programma. Deze bedrijven worden in plaats van groeicijfers beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid.

Over New York Media Group
New York Media Group voorziet dagelijks honderden internationale klanten van persoonlijk advies over de stad New York. Omzet wordt gerealiseerd in 100+ landen wereldwijd. Meer dan 250.000 reizigers boekten inmiddels een onderdeel van hun New York trip via een van de sites.